Markedsføring og annonsering

adwords markedsforingModerne markedsføring dreier seg ikke lenger om fine plakater, få den største revystjerna til å promotere dine sigaretter eller lage den flotteste og dyreste TV-reklamen. I et marked fullt av konkurranse og hvor alle marginer teller, må man få effektiv markedsføring hvor den endelige kostnaden ikke overgår inntektene. Bergen har lenge vært en foregangsby når det gjelder effektiv nettbasert markedsføring. Vi gir deg de viktigste byråene under.

Felles for alle bedriftene er at de er totalleverandører av markedsføringstjenester i Bergen(Adwords, SEO Facebook, nettsider, Bing, katalogtjenester, profilering, LinkedIn, Snapchat, Instagram, webdesign osv), men alle har sine nisjer hvor de er best.

Effektiv Markedsføring AS er kanskje det byrået med best kompetanse i forhold til pris. De er et lite byrå men det gjør at de også kan holde timeprisen nede uten at det går ut over kvaliteten på tjenestene. Timepris kr 850. Fokus: Adwords, SEO, Bing, nettsider og Facebook.

Maksimer AS er kanskje byen beste på nettsider og webdesign. Har spesialisert seg på wordpress-nettsider og leverer lekkert funksjonelt design. Timepris 1090 Fokus: Nettsider og webdesign.

Synlighet er en gammel stor traver og totalleverandør. Har etablert seg med en nisje innenfor reiseliv og har levert nettsider til De Historiske Hoteller blant annet. Timepris: kr 1199. Fokus: Bookingløsninger og nettsider.

iProspect er en stor internasjonal aktør som også har et kontor i Bergen. Leverer det meste men passer nok best for de aller største aktørene da sluttsummen på kassalappen ofte blir høyere enn forventet. Timepris: kr 1199 Fokus: Snapchat, Facebook og SEO.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *