Vaskehjelp i Bergen

Sliter du med å få nok tid til rengjøring? Vi tilbyr profesjonell vaskehjelp i Bergen til en overkommelig pris. Våre ansatte er opplært til å utføre en rekke rengjøringsoppgaver på en effektiv og pålitelig måte. Vi tilbyr også fleksible arbeidstider for å imøtekomme kundenes behov. La oss hjelpe deg med å holde hjemmet ditt rent og ryddig!

Rengjøring av AirBnb

Vi forstår at rengjøring kan være en utfordring, spesielt når det kommer til AirBnb-utleie. Derfor har vi spesialisert oss på AirBnb-rengjøring ønsker vi å tilby våre tjenester for å gjøre livet ditt enklere og mer behagelig. Vi kan ta oss av alle dine rengjøringsbehov, inkludert rengjøring av alle rom, skifte av sengetøy og håndtering av gjestenes avfall. I tillegg kan vi tilby tjenester som sørger for at eiendommen er klar til neste gjest innen en kort tidsramme, slik at du kan fokusere på andre ting i livet ditt. La oss ta oss av rengjøringen, mens du kan bruke tiden din på å skape gode minner med venner og familie!

Vask av Gulv

Våre ansatte vil sørge for at alle gulv er rene og skinnende. Vi bruker de beste rengjøringsmidlene og utstyret for å sikre at alle gulv er nøye rengjort og polert.

Rengjøring av Bad

Vi tar oss av alle rengjøringsoppgaver på badet, inkludert rengjøring av toalett, dusj, badekar og vask. Vi bruker miljøvennlige rengjøringsmidler for å sikre at badet ditt er rent og trygt for hele familien.

Rengjøring av Kjøkken

Vi vil ta oss av alle rengjøringsoppgaver på kjøkkenet, inkludert rengjøring av benkeplater, kokeplater, ovn og kjøleskap. Vi bruker miljøvennlige rengjøringsmidler for å sikre at kjøkkenet ditt er rent og trygt for matlaging.

Oppredning av Senger

Vi vil sørge for at alle senger i hjemmet ditt er nøye oppredde og klar til å sove i. Vi vil også skifte sengetøy ved behov for en ekstra avgift.

Fleksible Arbeidstider

Vi forstår at kundenes behov varierer, og derfor tilbyr vi fleksible arbeidstider. Vi vil jobbe med deg for å finne et tidspunkt som passer best for deg og din timeplan.