Gavekort i Bergen

Her gir vi deg en kjapp oversikt over Gavekort i Bergen.

Julegaver står snart for tur Farsdag har nettopp passert. Snart er det en bursdag og

gavekort golf
gavekort golf

morsdag igjen, og det er alltid vanskelig å finne hva som passer som gave. Kjøper du gavekort har du mange muligheter og slpper å drasse med deg for eksempel en svær kjele eller et par ski gjennom byn.

For deg eller de som liker en god film og syns film er best på kino er gavekort på Bergen Kino et godt valg. Gavekortet er gyldig i 2 år og kan brukes til billettkjøp og kioskvarer. Vil du ha kinostoler bør du gå til Skeie.

Ett annet tips kan være å kjøpe årskort på Akvariet. Det er en gave som varer hele året
og er mer verdt jo tidligere på året du kjøper det.

Dersom du er usikker på hva du skal kjøpe og vil ha en oversikt over Gavekort i Bergen med deg hele tiden. Anbefaler vi at du tester denne appen fra Diggecard.com. Et norsk selskap som lar deg kjøpe, laste opp og lagre gavekort på mobilen din.

Last ned og prøv appen HER for Android eller HER for iPhone.

Endelig kan slipper du å huske på hvor du la gavekortet du fikk sist jul. Med DiggEcard har du alle gavekortene med deg hele tiden på mobilen. Du kan laste opp fysiske gavekort eller enkelt kjøpe nye gavekort som du sender til gratulanten med tekst- eller videohilsen. Du vil også få eksklusive tilbud fra butikker som tilbyr gavekort via denne appen.

gavekort

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *