Kontor til leie i Bergen sentrum

Kontor i sentrum, 17m2 til kr 5650 per mnd. Passer til 1-3 personer.

Lille Markeveien 13, 5005 Bergen


For å få vite mer send e-post til eller ring: 48 15 70 74

Leie pr m²/mnd: 333,33 kr
Type lokale: Kontor, Areal: 17 m², Ant kontorplasser: 2-3, Ant p-plasser: 2 (mot ekstra kostnad),
Byggeår: 1985
Renovert år: 2017

Sjekk annonse:

finn.no

Eller ring: 48 15 70 74

Fasiliteter

 • Aircondition
 • Alarm
 • Bredbåndstilknytning
 • Garasje/P-plass
 • Heis
 • Kantine
 • Kjøreport

Beliggenhet

Eiendommen har en flott beliggenhet mellom Nordnes og Sentrumskjernen og er lett tilgjengelig via en brosteinsbelagt gate med lite trafikk. Du kan parkere i bygget eller i Klostergarasjen, som ligger en kort spasertur unna. Alle byens fasiliteter ligger også i kort gangavstand.

Adkomst

Det er parkering i selve bygget, og det er enkelt å kjøre helt inn via Klostergaten/Markeveien. Alternativt kan du gå fra Klostergarasjens utgang i Østre Murallmenningen 1, som ligger bare 100 meter unna, eller ta Bybanen, som ligger en 6-minutters spasertur unna.

Hva er viktig å tenke på når du skal leie kontor?

Når du skal leie kontor, er det viktig å tenke på flere ting for å sikre at du finner et passende og funksjonelt kontor som passer for din virksomhet. Her er noen av de viktigste punktene å vurdere:

 1. Plassering: Plasseringen er en viktig faktor når du skal leie kontor. Du bør finne et kontor som er lett tilgjengelig for både ansatte og kunder. Det er også viktig at kontoret ligger i nærheten av offentlig transport og har tilstrekkelig med parkeringsplasser. Dette kan være spesielt viktig hvis du planlegger å ha kunder som ofte besøker kontoret, eller hvis du har ansatte som reiser mye i jobben.
 2. Kostnad: Kostnaden ved å leie kontor er en viktig faktor å vurdere. Du bør vurdere om leiekostnaden passer inn i budsjettet ditt, og om det vil påløpe andre kostnader, som vedlikeholdskostnader, parkeringskostnader og eventuelle felleskostnader. Det kan også være lurt å tenke på om det er mulig å forhandle om prisen, eller om det finnes noen tilskudd eller støtteordninger som kan gjøre det billigere å leie kontor.
 3. Størrelse og layout: Størrelsen på kontoret og layouten er også viktige faktorer å vurdere. Du må sikre at kontoret er stort nok til å passe for antall ansatte og har et passende antall møterom og fellesområder. Det kan også være lurt å tenke på om kontoret har en åpen layout eller om det er delt opp i mindre rom, og om dette passer for din virksomhet.
 4. Fasiliteter og tjenester: Du må også sjekke om kontoret har tilstrekkelige fasiliteter og tjenester, som internett-tilgang, møbler, kjøkkenfasiliteter og tilgang til konferanserom. Det kan også være lurt å tenke på om kontoret har tilgang til fellesarealer eller fasiliteter som kan være nyttige for din virksomhet.
 5. Leiekontrakt: Når du skal leie kontor, må du lese leiekontrakten nøye for å sikre at du forstår alle betingelsene og kravene som kommer med å leie kontoret. Det kan også være lurt å vurdere om kontrakten gir deg fleksibilitet til å endre på kontoret eller flytte ut hvis det skulle være nødvendig.
 6. Tilgjengelig support: Til slutt bør du vurdere om det finnes en supporttjeneste som du kan kontakte i tilfelle du har spørsmål eller trenger hjelp. Dette kan være spesielt viktig hvis du ikke har mye erfaring med å leie kontor eller hvis du har spørsmål om noen av de andre faktorene som er nevnt ovenfor.

Ved å sjekke disse faktorene vil du finne et kontor som passer for din virksomhet og vil hjelpe deg å oppnå suksess. Lykke til! 😊

Leasing av kontorlokaler er en viktig avgjørelse som kan ha stor innvirkning på din virksomhets suksess. I tillegg til de viktigste punktene som er nevnt ovenfor, kan det også være lurt å tenke på andre faktorer som kan påvirke din virksomhet på lang sikt. Disse kan inkludere ting som muligheter for vekst og utvidelse, tilgang til lokale nettverk og samarbeidspartnere, og til og med faktorer som kan påvirke trivsel og produktivitet blant ansatte. Ved å grundig vurdere alle aspekter av leieavtalen, vil du være i stand til å ta en informert beslutning som kan hjelpe deg å vokse og utvikle din virksomhet på en positiv måte.